Ohjeet vedonlyöntibonuksiin

Tänne on kirjoitettu tarkat ohjeet kuinka saat käyttöösi kahden vedonlyöntisivuston bonukset. Jos olet vasta aloittelija vedonlyönnin saralla, ei se haittaa, koska pääset täältä hyvin alkuun. Voit myös katsoa tästä ohjeet kuinka bonuksia voi kierrättää voitollisesti ilman riskiä.

 

 

 

Nordicbet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkaille. Mene tästä linkistä Nordicbetin sivuille ja klikkaa sinisen yläpalkin alta "Rekisteröidy". Täytä tarvittavat yhteystiedot, joita järjestelmä kysyy. Rekisteröitymisen jälkeen tee talletus. Nordicbet tarjoaa erittäin kattavan valikoiman eri talletustapoja. Niin talletukset kuin kotiutuksetkin toimivat erittäin nopeasti. Jos haluat Nordicbetiltä suurimman mahdollisimman bonuksen, talleta vähintään 100 € sivuille. Jos talletat esim. 50 €, saat 50 € bonuksen. Bonus tulee välittömästi saldoosi talletuksen jälkeen.

Bonussumma tulee kierrättää kuusi kertaa vedonlyönnissä ennen kuin kotiutus on mahdollista. Jos siis talletit 100 € ja sait 100 € lisää rahaa tilillesi, on sinun tehtävä vetoja 600 €:n euron edestä ennen kuin voit kotiuttaa rahasi. Tämän jälkeen kotiutukset toimivat normaalisti ja nopeasti.

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ, niin saat 100 €:n bonuksen >>>

 

 

 

Expekt tarjoaa suomalaisille pelaajille 50 € riskittömän vedon. Ilmaisvedon saamiseksi on ensiksi rekisteröidyttävä sivustolle. Mene tästä linkistä Expektin sivuille ja klikkaa oikealta ylhäältä "Rekisteröidy". Täytä vaaditut henkilötiedot. Viimeisenä kysytään Bonuskoodia, johon ei tarvitse laittaa mitään, koska 50 € riskitön veto toimii ilman bonuskoodia. Alhaalta voit valita haluatko saada jäsentarjouksia Expektiltä. Expekt tarjoaa useamman kerran vuodessa talletusbonuksia, joten suosittelemme hyväksymään uutiskirjeet, jos haluat päästä käsiksi uusiin bonuksiin.

Kun tili on rekisteröity, on talletuksen vuoro. Talletuksen voi tehdä mm. erilaisilla pankkikorteilla, nettipankkien kautta (paras vaihtoehto moneybookers) sekä tilisiirrolla. Nopeinta on siirtää joko kortilla tai nettipankilla, mutta suosittelemme nettipankkia, koska siirroista ei mene lainkaan kuluja.

Expekt palauttaa ensimmäisen vedon panoksen 50 € saakka, mikäli ensimmäinen vetosi menee väärin. Tätä kutsutaan riskittömäksi vedoksi. Bonusta pitää anoa sivuston lomakkeen kautta, jos ensimmäinen vetosi menee väärin. Kun saat bonuksen tilillesi, voit halutessasi kotiuttaa rahat eli sinulla ei ole lainkaan riskiä. Bonuksella ei ole lainkaan kierrätysvaatimusta, mutta suosittelemme kierrättämään sen vähintään kertaalleen, jotta Expekt tarjoaa jatkossa rahanarvoisia bonuksia.

Jos kierrätät voittavien ohjeidemme mukaan bonuksia, kannattaa Expektillä pelata suurta kerrointa (esim. 4-8), jotta rahat päätyvät todennäköisesti Betfairiin. Riskittömän vedon odotusarvo (EV=estimated value) on +40 €.

Näiden bonusten jälkeen voit siirtyä muihin bonuksiin. Katso lista kaikista vedonlyöntibonuksista.

Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ, niin saat 50 €:n riskittömän vedon >>>