Vedonlyönnillä varmaa voittoa


Vedonlyöntitoimistot houkuttelevat pelaajia sivustolleen tarjoamalla erilaisia bonuksia uusille tallettaville pelaajille. Voittava strategiamme vedonlyöntiin perustuu siihen, että pystymme kierrättämään bonuksen käyttämällä kahden eri vedonlyöntisivuston kertoimia. Tätä menetelmää, jossa lyödään kaksi vastakkaista vetoa eri sivustoilla sanotaan vastavedoksi. Vastavedon ansiosta ottelun lopputuloksella ei ole merkitystä, koska veto on asetettu niin, että pelaaja ei voita eikä häviä tuloksesta riippumatta. Pelaajan voitto perustuu vedonlyöntitoimiston antamaan bonukseen, joita annetaan uusille pelaajille. Vedonlyöntibonuksia tarjoaa lukuisat peliyhtiöt. Saat tehtyä voittoa menetelmällämme yli 1000 €.Voittava Vedonlyönti

 

Vedonlyöntisivujen antamilla bonuksilla voittoa

Kuvittele tilanne: Olet liittynyt vedonlyöntisivusto A:lle ja vedonlyöntisivusto B:lle. Sivusto A tarjoaa
pitkäveto kohteeseen Nadal - Federer, Nadalille kertoimen 2,00. Sivusto B tarjoaa Federerille kertoimen 2,00. Mikäli löisit omalla rahallasi vetoa sivustolla A Nadalin puolesta ja samalla summalla sivustolla B Federerin puolesta jäisit varmasti omillesi, eikö totta?

 

Tilanne muuttuu voitolliseksi, kun saat sivustolta B vedonlyöntibonuksen, joka on 50 €. Pelaaja saa pelitililleen talletuksen yhteydessä 50 € lisää rahaa. Kun siis talletat sivustolle B 50 euroa sinulla onkin samantien 100 euroa. Kun pelaat nyt 100 € A:lla Nadalille ja 100 € B:llä Federerille lopputuloksena rahamäärä pysyy samana kävi ottelussa miten tahansa. Saat näin ollen voittoa 50 €, jonka vedonlyöntitoimisto antoi sinulle.

Alla on havainnollistettu äskeistä esimerkkiä. Huomaa, että tarvitset omaa rahaa sataviisikymmentä euroa alussa. Talletat sata euroa A:lle ja vain viisikymmentä euroa B:lle. Sieltä saat kuitenkin viidenkymmenen euron bonuksen, joten molemmissa vedonlyöntitoimistoissa saldosi on sata euroa ennen vetojen asettamista.

 

Vedonlyöntitoimisto A: Panos 100 € Nadalille kertoimella 2,00.

Vedonlyöntitoimisto B: Panos 100 € Federerille kertoimella 2,00.

 

Jos Nadal voittaa, saldosi A:ssa on vedon jälkeen 200 €, jos Federer voittaa saldosi on B:ssä 200 € vedon jälkeen. Kävi ottelussa miten tahansa on saldosi kaksisataa euroa, vaikka talletit sivustoille yhteensä vain sataviisikymmentä euroa. Sait siis tehtyä voittoa viisikymmentä euroa vedonlyöntibonuksen ansiosta. Vedonlyönti voi olla näin helppoa ja tuottoisaa. Yli kaksi tuhatta pelaajaa on jo pelannut ohjeidemme mukaan voitollisesti.

 

Mistä löydän bonukset?

Tipahditko kärryiltä? Katso vielä tarkempi esimerkki vedonlyöntibonusten kierrätys osiostamme.  Sivulla selitetään tarkemmin miten Betfairin avulla saa tehtyä kätevästi vastavedon, miten löytää hyvät kertoimet jne.

 

Lue myös nämä:

Vedonlyöntibonukset
Vedonlyöntitoimistot

Veikkausvinkit
Vedonlyöntisanasto
Bonusten kierrätys
Betfairin käyttöopas