Vedonlyöntibonukset - Bonuksia yli 1000 €:lla!

Vedonlyöntibonukset ovat listattuna alla. Kaikki listan vedonlyöntitoimistot ovat luotettavia peliyhtiöitä, joilla pelaaminen on turvallista. Kannattaa katsastaa myös parhaat casinobonukset sivuiltamme.

Maksimibonus = maksimisumma, jonka peliyhtiö maksaa talletuksesi yhteydessä bonusrahaa tilillesi.

Kierrätys = Määrä, joka sinun on panostettava (=kierrätettävä) ennen kun voit kotiuttaa rahasi. Mitä pienempi kierrätysvaatimus bonuksella on, sen parempi.

Minimikerroin = Kerroin, jolla on vähintään lyötävä vetoa, jotta se kartuttaa kierrätysvaatimusta. Lyö siis vähintään tällä kertoimella vetosi niin kauan kuin sinulla on bonusrahaa tililläsi.

Listan alapuolella on tarkemmat ohjeet jokaiseen bonukseen. Odotusarvo (EV) kertoo, kuinka paljon jäät keskimäärin voitolle pelaamalla bonuksen ohjeidemme (bonusten kierrätys) mukaan.

HUOM! Lue myös kuinka saat bonuksesta kaikki irti ja tuplattua voittosi tästä >>


 

 

 

 

Vedonlyöntibonusten ohjeet

 

veikkaushuoneen logo Veikkaushuone tarjoaa uusille asiakkailleen 100 % talletusbonuksen aina 100 € asti. Maksimibonuksen saa siis 100 euron talletuksella jolloin tilillä on 200 euroa. Kierrätysvaatimus on 6x bonus ja minimikerroin 1.80. EV +90 €.

Saat bonuksen Veikkaushuoneelle tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 

 

bet365 logoRekisteröidy sivustolle. Bet365 tarjoaa erittäin hyvän bonuksen 100% aina 100€:n saakka. Talletus on panostettava kerran ennen kuin saa bonuksen käyttöönsä. Kierrätys kokonaisuudessaan on 3x (talletus+bonus) minikerroin 1,50. EV +90 €.

Saat bonuksen Bet365:lle tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 

 

unibetin logoRekisteröidy Unibetille ja talleta 100 €, niin saat välittömästi 100 € tilillesi. Kierrätys on Unibetilla 6x bonus eli 600 € mikäli talletit 200 €. Minimikerroin on 100 % kierrätyksessä 1,20, mutta bonuksen voi kierrättää pienemmälläkin kertoimella. Kertoimien väliltä 1,00 - 1,09 kierrätysosuus on 25 %. Kertoimien väliltä 1,10 - 1,19 kierrätysosuus on 50 %. Bonuksen EV +90 €.

Saat bonuksen Unibetille tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 

 

expektin logoExpekt tarjoaa uusille pelaajille 100 € ensitalletusbonuksen lisäksi 10 € riskittömän mobiilivedon. Talletuksissa hyväksytään ainoastaan pankki/luottokortti sekä pankkisiirto! E-wallet (Moneybooker, Neteller) eivät käy. EV +85 €.

Saat bonuksen Expektille tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 

 

nordicbetin logoRekisteröidy Nordicbetille ja tee 100 € talletus, niin saat välittömästi 200 € tilillesi. Bonus tulee automaattisesti tilillesi, kun olet tehnyt talletuksen. Kierrätysvaatimus on 1200 € ja minimikerroin 1,80.

Saat bonuksen Nordicbetille  tästä >>>

 

 

 

comeonin logo ComeOn tarjoaa kaksi eri talletusbonusta. Ensimmäinen talletusbonus on 100 % talletusbonus 300 € asti. Toinen talletusbons on 200 % talletusbonus 60 € asti. Molempien bonuksien kierrätysvaatimus on 5x talletus + bonus. Kierrätyksessä vetojen minimikerroin on 1.50.

Saat bonuksen ComeOn:lle tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 

 

betssonin logoBetsson tarjoaa erinomaisen 100 € ensitalletusbonuksen suomalaisille pelaajille vuoden 2012 loppuun saakka. Tee tili Betssonille ja talleta sivustolle 100 € maksimibonuksen saamiseksi. Klikkaa sivun ylälaidasta ”Tilini” ja tämän jälkeen ”Tarjolla olevat /Aktiiviset Bonukset”. Vasemmalla näkyy 100 % Sport Bonus. Klikkaa sitä ja syötä sen jälkeen avautuvaan kenttään summa 100. Kun palaat vedonlyöntiin, saldossasi pitäisi näkyä 200 €. Kierrätys on 3x (talletus+bonus) ja minimikerroin 1,50. EV +90 €.

Saat bonuksen Betssonille tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 

 

betsafen logoSaat VAIN Pelureiden kautta Betsafelle 120 % ensitalletusbonuksen aina 320 € asti. Bonus tulee kierrättää vähintään 7 kertaa kahden tai useamman kohteen yhdistelmävedoissa 2,25 tai korkeammilla kertoimilla ennen kuin voit tehdä kotiutuksen.

Saat bonuksen Betsafelle tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 


betwayn logo Tee Betwaylle tili ja talleta 25 €. Kun olet kerran panostanut talletuksen kohteeseen, jossa on vähintään kolme lopputulosta ( esim. 1 X 2 ) ja minimikerroin 1.70, saat käyttöösi kohteen päätyttyä Betwaylta 25 € ilmaisvedon. Ilmaisvedossa ei ole rajoituksia, mutta kannattaa pelata isoa kerrointa 4-10. Koska Freebetin panosta ei palauteta, odotusarvo paranee, mitä suurempaa kerrointa pelaat. EV +17 €.

Saat bonuksen Betwaylle tästä >>>

Lue koko arvostelu

 

 

sportingbetin logoSportingbet tarjoaa uusille asiakkaille 50 €:n riskittömän vedon. Rekisteröidy Sportingbetille, talleta 50 € ja lyö sillä vetoa kohteeseen, jossa kerroin on vähintään 1,50. Mikäli ensimmäinen vetosi menee väärin, Sportingbet antaa panosta vastaavan ilmaisvedon. Ilmaisveto on lyötävä kerran kohteeseen, jossa kerroin vähintään 1,20. Ilmaisvedosta ei saa kuitenkaan panosta takaisin eli jos lyöt vetoa 50 € kohteeseen, jossa kerroin 2,00, saat takaisin 50 € etkä 100 €, kuten normaalisti. EV paranee mitä suurempaa kerrointa pelaat (esim. 4-8). Huom! Bonusta ei makseta, jos talletustapa on Skrill! EV +30 €.

Saat bonuksen Sportingbetille tästä >>>

 

 


bet-at-homen logoKun olet rekisteröitynyt sivustolle, tulee sinulle sähköposti, jossa ilmoitetaan tunnukset kirjautumista varten. Maksimi bonus on 100 € ja sen saa 200 € talletuksella. Kun olet tehnyt talletuksen mene kohtaan My betting account → Deposit/withdrawal → Redeem Bonus ja kirjoita kenttään FIRST. Tämän jälkeen hyväksy ehdot ja saat bonuksen saman tien tilillesi. Kierrätys 4x(talletus+bonus) eli mikäli talletit 200 €, tarvitsee sinun kierrättää 1200 € ennen kuin voi kotiuttaa. Minimikerroin on 1,70. Bonuksen EV +80 €.

Saat bonuksen Bet-at-home:lle tästä >>>

 

 

redbetin logoMonille pokerinpelaajille tuttu sivusto Redbet tarjoaa nyt vedonlyöntiin yhteensä kolme bonusta, joiden yhteisarvo on 100 €. Saat ensimmäisen talletuksesi yhteydessä 100 % bonuksen aina 50 € saakka bonuskoodilla sport1. Kaksi seuraavaa bonusta ovat 50 % max. 25 €. Käytä niissä bonuskoodeja sport2 ja sport3. Bonukset maksetaan tilillesi sen jälkeen, kun olet tehnyt ensimmäisen vedon talletuksen jälkeen. Minimikerroi on 1,50 ja kierrätys jokaisen bonuksen kohdalla 11xbonus. EV +50 €.

Saat bonukset Redbetille tästä >>>

 

 

youwinin logo Youwinin bonus eroaa hieman muista. Youwinille saat 100 % bonuksen 25 € asti, mutta bonus määräytyy ensimmäisen vetosi mukaan. Eli maksimibonuksen saat kun ensimmäinen vetosi on 25 € panoksella. Bonus maksetaan ilmaisvetona, jonka saat 24 tunnin sisällä ensimmäisestä vedostasi. Kierrätys on 5x (talletus+bonus) ja minimikerroin on 1,80.

Saat bonuksen Youwinille tästä >>>

 

 

 

totesportin logoTotesport tarjoaa uusille pelaajille 10 €/£ ilmaisvedon. Rekisteröidy sivustolle ja tee ensimmäinen vetosi samana päivänä, kun rekisteröidyt, niin saat ilmaisvedon. Ilmaisveto tulee tilillesi saman tien, kun ensimmäinen vetosi on asetettu, jonka panos on tulee olla vähintään 5€. Vedon kertoimen on oltava ensimmäisessä vedossasi ja ilmaisvedossa vähintään 2,00. EV +7 €.

Saat bonuksen Totesportille tästä >>>

 

betinternetin logo Hyvä perusvedonvälittäjä, joka tarjoaa 32 € ilmaisvedon. Ilmaisveto on 50 %, joten talleta sivustolle 64 € ja lyö sillä summalla vetoa, jotta saat maksimi bonuksen. Vetokupongissa pitää olla vain yksi kohde ja kerroin vähintään 2,00. EV +27 €.

Saat bonuksen Betinternetille tästä >>>

 

 

 

10betin logoRekisteröidy sivustolle. Bonus on 30 % 100€:n saakka eli maksimibonuksen saa 334 €:n talletuksella. Voit toki tallettaa vähemmänkin. Sadan euron talletuksella saa esim. 30 € bonuksen. Talletussumma on kierrätettävä kertaalleen ennen kuin bonuksen saa tilille (minimikerroin 2,00). Kierrätys on kokonaisuudessaan 10x (talletus+bonus) eli edellisiin bonuksiin nähden melko paljon. Kertoimet ovat täällä kuitenkin hyvää luokkaa. Minimikerroin on 2,00 ja EV +75 € johtuen korkeasta kierrätyksestä.

Saat bonuksen 10bet:lle tästä >>>

 

 

Noxwinin logo

 

Noxwin tarjoaa Pelureiden asiakkaille 44 € riskittömän vedon. Saadaksesi riskittömän vedon sinun täytyy tehdä tili Noxwinille Pelureiden kautta ja lyödä ensimmänen vetosi. Jos vetosi menee väärin Noxwin palauttaa panoksesi 44 € asti. Ensimmäisen vedon minimikerroin on oltava 2.0. Riskittömällä vedolla saadut voitot täytyy kierrättää 6 kertaa minimikertoimella 1.75. Lue kaikki ehdot tarkasti Noxwinin sivuilta.

Saat riskittömän vedon tästä >>>

 

 

Lue myös nämä vedonlyöntiin liittyvät artikkelit:Vedonlyönti bonukset

Vedonlyöntitoimistot
Veikkausvinkit
Vedonlyöntisanasto
Bonusten kierrätys
Betfairin käyttöopas